fredag, december 05, 2008

V-TECH Representerar Mediracer i Sverige?

V-TECH heter företaget som möjligen skulle representera Mediracer Oy i Sverige. Enligt webbsidan är V-Tech även aktiv i Norge och Danmark. Här finns en link för att komma i kontakt med V-tech medarbetare. Jag kollar hur kontaktfunktionen fungerar. Namnet högst på listan leder mig till:

Michael Lang

VD
Telefon: +46-708-281521
E-post: m-lang@v-tech.se

Michael Lang, vår VD och administratör, tidigare VD på Codan Triplus AB under 9 år och dessutom under 2 år anställd som Marknadsdirektör på Kronans Droghandel.


Historia

V-Tech startade 1998 av Göran Johansson. Redan från starten var inriktningen kärl kirurgi ett område där V-Tech etablerat sig som marknads ledare under åren. Arbetsinriktningen har varit att skapa ett företag baserat på kunskap och kompetens med ett komplett sortiment av produkter för kärl kirurgi.

Idag

I mars 2007 förvärvades V-Tech AB av Qu-tech AB, specialiserad inom plastik- och estetisk kirurgi.

V-Tech drivs idag av de tre ägarna Claes Wallén, Tomas Sjödin och Michael Lang. Alla tre med många års erfarenhet marknadsföring och försäljning av medicintekniska produkter såväl i Sverige som internationellt.

Sortiment

V-Tech sortiment är i första hand inriktat på kirurgi/operation med specialitet inom Thorax- Kärl- och Plastikkirurgi. V-Tech representerar fler än tio välkända och ledande tillverkare inom sina specialområden.

Geografiskt område

Geografiskt verkar V-Tech i huvudsak i Sverige och vänder sig till både allmänna som privata vårdgivare . Norge och Danmark ingår också i ett långsiktigt perspektiv och redan idag säljer V-Tech i båda länderna.

Anställda

V-Tech består idag av 7 personer varav 5 arbetar med marknadsföring och försäljning."

Helge: Jag tror frågan om representation är fortfarande öppen?
Skicka en kommentar